Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فعالیت سامانه جامع آمار و اطلاعات کانون‌های فرهنگی هنری مساجد سجا، می‌تواند موجب استفاده گسترده‌تر از ظرفیت همه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور در قالب یک شبکه فراگیر فرهنگی شود.

سیدعباس صالحی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان درباره مولفه‌های ارتقای سطح کیفی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، گفت: مهم‌ترین کاری که در این زمینه باید انجام شود، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های منابع انسانی فعال در این کانون‌ها است، زیرا نیروی انسانی مهم‌ترین عامل موفقیت هر مجموعه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد متکی بر نیروهای جوان و پویا هستند که آموزش مستمر آنان موجب پیشرفت بیشتر این کانون‌ها می‌شود.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه به ایده‌های خلاقانه را مولفه مهم دیگری در حوزه کیفی‌سازی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد دانست و خاطرنشان کرد: برگزاری «اولین رویداد ایده‌پرداری بچه‌های مسجد» اقدامی سازنده در راستای بهره‌مندی حداکثری از همه ظرفیت‌ها و توانمندهای اعضای کانون‌های فرهنگی هنری و سایر فعالان مسجدی است.

 

صالحی در ادامه با اشاره به رونمایی از سامانه جامع آمار و اطلاعات کانون‌های فرهنگی هنری مساجد «سجا» در آستانه بیست و پنجمین سالروز تاسیس این کانون‌ها، اظهار کرد: فعالیت این سامانه از اول فروردین ماه 1397 آغاز می‌شود و می‌تواند موجب اتصال ارتباط 24 هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در اقصی نقاط کشور شود.

 

وی گفت: فعالیت سامانه جامع آمار و اطلاعات کانون‌های فرهنگی هنری مساجد همچنین می‌تواند موجب استفاده گسترده‌تر از ظرفیت همه کانون‌های مساجد سراسر کشور در قالب یک شبکه فراگیر فرهنگی شود.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: نیازسنجی، گامی دیگر در مسیر کیفی‌سازی برنامه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است، بنابراین باید مخاطبان و نیازها و علایق واقعی آنان به خوبی شناسایی شوند.

 

 

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۲۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • خانواده بافضیلت موجب تعالی جامعه می شود
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد