Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران از اعضای کانون های مساجد خواستار ثبت نام در سامانه سجا به نشانی bachehaye-masjed.ir شد و بر توجه به کیفی کردن فعالیت این مراکز تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام محمود علیخانی، سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران امروز (27 فروردین) در اولین جلسه شورای اداری سال 97 گفت: اعضای کانون های مساجد در سامانه سجا به نشانی bachehayemasjed.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir این مراکز ثبت نام کنند و رویکرد جدید این مراکز حضور در فضای مجازی است.

 

وی با اشاره به اینکه راه اندازی سامانه سجا علاوه بر جذب مخاطب جدید کمک شایانی در مخاطب شناسی می کند اظهار کرد: مشخصات اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد در این سامانه وارد شود و هر کانون نسبت به ثبت اسامی اعضا به همراه کدملی آنها اقدام کند.

 

حجت الاسلام علیخانی در خصوص مزایا سامانه سجا بیان کرد: هرگونه حمایت از کانون فرهنگی و هنری مساجد منوط به تکمیل اطلاعات در سامانه سجا است چرا که  با برنامه ریزی های انجام شده تمام ارتباطات با کانون ها از طریق این پرتال انجام خواهد گرفت.

 

وی با اشاره به آموزش و نظارت اجمالی جهت ثبت نام در سامانه سجا ابراز کرد: هر کانون فرهنگی و هنری شهری حداقل نسبت به ثبت 30 نفر از اعضا و هر کانون فرهنگی و هنری روستایی نسبت به ثبت 20 نفر از اعضا مجاز است.

 

حجت الاسلام علیخانی بر کیفی کردن فعالیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد تاکید کرد و گفت: این مراکز به برنامه ها و محتوا سازی اهمیت ویژه ای دهند.

 

پایان پیام/86

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس بیرجند ارز شهید مدافع حرم شبستان یزد دولت آذربایجان غربی خبرگزاری شبستان واکنش ایران به حمله آمریکا به سوریه حمله آمریکا به سوریه کیفی کردن فعالیت کانون ها سامانه سجا حجت الاسلام محمود علیخانی کانون های فرهنگی و هنری مساجد جلسه شورای اداری کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۰۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد