Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل گفت: مرحله ثبت اطلاعات کانون ها و مدیران مسئول به اتمام رسیده است و اکنون اعضا و فعالان کانون های مساجد استان اردبیل در سامانه سجا ثبت می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، نادر سقاء، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل امروز (4 مردادماه) در جلسه هماهنگی سامانه جامع کانون های مساجد (سجا) گفت: سامانه جامع اطلاعات و آمار کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یک حرکت فرهنگی در فضای مجازی برای ارتباط بیشتر فعالان کانون ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی، تصریح کرد: مرحله ثبت اطلاعات کانون ها و مدیران مسئول به اتمام رسیده است و اکنون اعضا و فعالان کانون های مساجد استان اردبیل در سامانه سجا ثبت می شود.

 

سقاء با تاکید بر اینکه از طریق این سامانه کارت هوشمند برای فعالان کانون های مساجد برای اولین صادر خواهد شد، عنوان کرد: مدیران کانون های مساجد با مراجعه به سامانه سجا به نشانی www.bachehayemasjed.ir می توانند اطلاعات مربوط به فعالان کانون های مساجد خود را وارد کنند.

 

این مقام مسئول، خاطر نشان کرد: این سامانه موجب اطلاع رسانی بیشتر فعالیت های فرهنگی کانون ها و استفاده ظرفیت ها و تجربه های سایر کانون ها خواهد شد و اطلاعات دقیقی نسبت به عملکرد کانون ها خواهد شد.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان، یادآور شد: شبکه سازی فعالیت های فرهنگی کانون ها در انسجام بخشی اعضا و فعالان نقش تعیین کننده خواهد داشت و می تواند ظرفیت های کانون ها را بیش از پیش نمایان کند.

 

سقاء، افزود: تا پایان سال جاری تمامی اطلاعات زیر ساختی این سامانه تکمیل خواهد شد تا روند خدمت رسانی به فعالیت های فرهنگی کانون ها نیز با شتاب بیشتری انجام شود.

پایان پیام/365

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس دهه کرامت شانزدهمین جشنواره امام رضا ع مراسم اختتامیه امام رضا ع مشهد ایران روزنامه های ورزشی روزنامه ترامپ ثبت در سامانه سجا سامانه سجا فعالان کانون های مساجد اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۴۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد

اولتان قالاسی مجموعه آثاری باستانی شامل ارگ مرکزی، شهر بیرونی و منطقه صنعتگران، گورستان تاریخی، تپه اولتان، خندق و کانال‌های باستانی در جنوب رود ارس و شمال شهر فعلی اولتان است.

اولین کاوش در اولتان قالاسی در سال ۱۳۵۱ انجام شده و این محوطه در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و دور جدید کاوش‌های باستان‌شناسی در این محوطه در سال‌های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ و سال ۱۳۸۷ انجام شده و تعیین عرصه و حریم محوطه نیز در سال ۱۳۹۸ انجام پذیرفته و در شورای حرایم کشور به تصویب رسید و اکنون در حال اجرا است.

به دلیل اهمیت قلعه اولتان برای اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل، در سال ۱۴۰۱ بررسی آرکئوژئوفیزیک این محوطه توسط دانشگاه شهید بهشتی تهران انجام شد و در همین سال و به دنبال آشکار شدن آثار در عملیات راهسازی، بخش جنوبی مجموعه اولتان قالاسی مورد کاوش نجات بخشی قرار گرفت و بخش دیگری از این کاوش نجات‌بخشی نیز از اسفندماه سال ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ انجام شد که آثار قابل توجهی نیز در این کاوش‌ها به دست آمد.

اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل اعلام کرده است: پیش از این پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی میراث‌ فرهنگی را به وزارتخانه متبوع داده و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این موضوع است و از هر اقدامی که بتواند به حفظ آن کمک کند دریغ نخواهد کرد.

به گفته رئیس گروه باستان‌شناسی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل، تابوت‌های چوبی دوره اسلامی به دست آمده از گورستان قلعه اولتان پارس‌آباد، آن را نسبت به گورهای ادوار اسلامی متمایز می‌کند و این محوطه ارزش تبدیل به پایگاه ملی میراث فرهنگی را دارد.

محوطه باستانی اولتان قالاسی یا قلعه اولتان در ۱۲ کیلومتری شهرستان پارس‌آباد مغان از توابع استان اردبیل و در حاشیه رود مرزی ارس یا آراز و ۵۰۰ متری غرب روستایی به نام اولتان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی