Web Analytics Made Easy - Statcounter

هرگونه حمایت از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مشروط به ثبت آنها در سامانه جامع آمار و اطلاعات این کانون‌ها –سجا- و ثبت به روز فعالیت‌ها، دستاوردها و طرح‌هایشان در این سامانه است

خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حبیب‌رضا ارزانی که مدیرکلی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، ریاست دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در استان اصفهان، مدیریت مرکز آموزش زبان‌های خارجی دفتر تبلیغات اصفهان و مسئولیت منطقه اقیانوسه و ژاپن اداره کل اعزام مبلغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، را در کارنامه کاری خود دارد، مهرماه سال گذشته، با حکم سیدعباس صالحی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دبیر ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، منصوب و جایگزین حجت‌الاسلام و المسلمین حمیدرضا ارباب سلیمانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت‌الاسلام والمسلمین ارزانی، در مراسم تودیع و معارفه دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد که در محل این ستاد برگزار شده بود و در اولین اظهارنظرش پس از قبول این مسئولیت، گفته بود «باید به قطار پرحرکت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد که طی 25 سال از 2 هزار به 24 هزار باب رسیده‌اند، سرعت بیشتری بخشید و با درایت بیشتری برای آن‌ها عمل کرد. با مطالعه 100 عنوان پایان‌نامه طی روزهای اخیر دریافتم که جهان در حوزه‌های مختلف مانند اهدای خون از ظرفیت و نقش مساجد به خوبی استفاده می‌کند، بنابراین ما نیز باید از ظرفیت عظیم رساله‌های حوزوی و پایان‌نامه‌های دکتری استفاده کنیم. این کانون‌ها می‌توانند در فضای مساجد در حوزه‌های مختلف مانند اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی دینی نقش‌آفرین باشند.»

 

وی در اظهارنظرهای بعدی خود، تلاش برای هویت بخشی به کانون‌های فرهنگی هنری و ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را از اولویت های کاری خود دانست که این موضوع، سرانجام پس از تلاش های بسیار و استفاده از نظرات کارشناسی و خبره استادان حوزه های علمیه و دانشگاه ها، در خردادماه محقق شد «در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که سه‌شنبه یکم خرداد‌ماه سال جاری به ریاست رئیس جمهور برگزار شد، اساسنامه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.»

 

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در این باره گفته بود «این اساسنامه، به مثابه نقشه راه این ستاد و همه اعضای کانون‌ها در سراسر کشور خواهد شد تا با نصب‌العین قرار دادن آن در جهت اعتلای بیش از پیش کانو‌ن‌ها و محور قرار دادن مساجد در امور فرهنگی، تمام توان خود را به‌کار گیرند و مسیر را برای رسیدن به تمدّن اسلامی که مورد تاکید رهبر انقلاب است، فراهم کنند.»

 

ارزانی سامان دهی به فعالیت های ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را اهداف مهم خود دانست که سرانجام توانست پس از 25 سال، شورای سیاست‌گذاری این ستاد را تشکیل دهد که اشخاص حقیقی و حقوقی شامل وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان رئیس شورا، شهردار تهران، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد، رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی و نماینده مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور، در آن عضویت دارند.

 

ارزانی در حوزه منابع انسانی و امور مالی نیز وعده هایی داده بود که بنابر اظهار مهندس مهدی نصر اصفهانی؛ معاون منابع انسانی، مالی و پشتیبانی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، این وعده ها جامه عمل پوشیده اند و در آینده نزدیک، کارکنان ستادی و استانی این کانون‌ها، خبرهای خوش بیشتری خواهند شنید.

 

وی در این باره به خبرنگار شبستان گفته بود «شرایط قرارداد کاری یکی از دغدغه های جدی کارکنان این ستاد و دبیرخانه های استانی آن بوده است که ما سعی کردیم با تدوین و تصویب طرح شغل و شاغل (چارت سازمانی) در شورای سیاستگذاری این ستاد تا حد زیادی این دغدغه ها را رفع کنیم. همچنین ما تلاش داریم تا هر فردی با توجه به سوابق، توانمندی ها و شایستگی هایش صاحب پستی در ستاد عالی و دبیرخانه های استانی آن شود.»

 

تغییر در ساختار و نحوه برگزاری جشنواره قرآنی مدهامتان، توجه بیشتر به فضای مجازی در طراحی و اجرای برنامه های گوناگون، تحرک بیشتر در حوزه پیاده روی اربعین حسینی، همکاری گسترده با دانشگاه ها و مراکز علمی و فناوری کشور، اجرای طرح اخوت مساجد ایران و جهان، زمینه سازی برای استفاده بیشتر از نسل جوان در طراحی و اجرای فعالیت های گوناگون، از دستاوردهای دیگر مدیریت یک ساله دکتر ارزانی در ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

 

از این همه خدمات و تلاش ها که بگذریم، طرح این موضوع، مهم است که دبیرخانه های استانی و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور، نسبت به روند تخصیص اعتبارات مالی از سوی ستاد عالی، دغدغه های جدی داشته اند که ارزانی در این زمینه به خبرنگار ما گفت «هرگونه حمایت ما از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مشروط به ثبت آنها در سامانه جامع آمار و اطلاعات این کانون‌ها –سجا- و ثبت به روز فعالیت ها، دستاوردها و طرح هایشان در این سامانه است.»

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی پیاده روی اربعین اربعین موکب اربعین شیراز مرز مهران کانون های مساجد زائران اربعین حسینی موکب سامانه سجا حجت الاسلام ارزانی کانون های فرهنگی هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۳۳۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی صبح سه شنبه در بازدید از بخش‌های مختلف حوزه هنری گیلان اظهار کرد: کارهای ارزشمندی در حوزه جمع آوری آثار و مفاخر گیلان توسط حوزه هنری انجام شده است.

استاندار گیلان با بیان اینکه مستندات تاریخی و فرهنگی خوبی در حوزه هنری این استان جمع آوری شده است، گفت: گردآوری مستندات تاریخی، ادبی و فرهنگی گیلان برای انتقال به نسل آینده بسیار اهمیت دارد.

عباسی با تاکید بر ضرورت توجه به روایت‌های تاریخی و ادبی گیلان بیان کرد: از کارهای فرهنگی و ماندگار حوزه هنری گیلان حمایت می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه منابع و آثار تاریخی و ادبی گیلان به عنوان پیوست فرهنگی به مهمانان ویژه اهدا شود، افزود: منابع و کتب تاریخی و ادبی گیلان در کنار صنایع دستی سوغات داده شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه این استان ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف تاریخی و فرهنگی دارد، گفت: تبیین داشته‌های تاریخی پر رمز و راز گیلان در دستور کار قرار گیرد.

عباسی با بیان اینکه حوزه هنری گنجینه‌های تاریخی گیلان را جمع آوری کرده است، اضافه کرد: جمع آوری و انتقال مفاهیم و سرگذشت تاریخی گیلان بسیار ضرورت دارد.

کد خبر 6099202

دیگر خبرها

  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند